Notícies (bones) del visat

Primeres notícies (bones) del visat: sembla que me l’han donat. Exactament sis setmanes després d’haver començat els tràmits, m’han trucat de l’agència per dir-me que m’han estampat el segell al passaport (o que ho pensen fer els propers dies).

Però no és un cent per cent segur perquè ningú ho ha vist. Ara només falta que l’agència el vagi a recollir a Madrid i aquesta setmana, en principi, el podria tenir aquí.

Començo a buscar bitllet d’avió de cara al maig o potser el juny. Problema: d’aquelles temptadores tarifes d’uns 500 euros que vaig veure el gener i el febrer no en queden ni rastre. I de la tarifa de 720 euros d’Air-France que veia fa un mes ja no queden places. Air-France i Iberia em dónen com a preu més econòmic uns… 950 euros!

I a Air-Europa em diuen que, en principi, tenen un vol setmanal cada dimecres, via Madrid, que torna d’allà en dijous. Però segons comproven a l’ordinador, això només és fins l’abril. A partir d’aquí no hi ha res programat. Això podria significar que aquesta ruta quedaria suprimida definitivament el maig. Misteri…

Sí, ja ho sé que Royal Air Marroc també vola, via Casablanca (la connexió és molt justa: una hora), a tarifes més econòmiques. Però no la penso agafar perquè vull començar el meu viatge amb la maleta a destí i no perduda per ves a saber quin aeroport…

Donats els preus, començo a pensar en la possibilitat de deixar el viatge per després de l’estiu.

Pregunta important que haig de fer de seguida: quan caduca el visat?

Acerca de Carles Cascón

Periodista i fotògraf de Sabadell (Barcelona)
Esta entrada fue publicada en África y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Notícies (bones) del visat

  1. luis troya dijo:

    Hola Carles soy Luis Troya del programa callejeros viajeros de cuatro tv. en una semana estaremos en la costa de kenia. me gustaria poder hablar contigo.muchas gracias un saludo

    Me gusta

    • Hujambo sana, habari za Kenya, Luis? Cuéntame qué tal os fue por Lamu y si te sirvieron los contactos que te pasé (sospechaba que Urko no querría salir, pero te habrá pasado información de gente, ¿no?). ¿Encontraste a Álvaro? La última vez que lo vi fue cuando… me convertí en el fotógrafo improvisado de su boda con una suahili. Me encantaría que me pusieras al día. Saludos

      Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s