Celebració culé a Malabo

Centro Cultural Español de Malabo
Centro Cultural Español de Malabo

Amb passaport i visat per 15 dies, ja sóc a Malabo, un país africà on es menja… tapas y bocadillos, tortilla de patatas, alitas de pollo, pulpo… i es beu San Miguel i es dina mentre veus el Telediario de TVE per la tele. Curiós.

Amb el consell de ser ja de retorn a Bioko els dos dies en que m’haurà caducat el visat, i de no sortir gaire aquells dies tot i que amb diners tot té solució, ahir  em vaig trobar veient la final de Wembley al bar El Refugio de Malabo. A la segona part em vaig escapar al Centro Cultural Español, on volia veure el jovent veient el partit al teatre, en pantalla gran. Van acabar pujant a l escenari. Eufòria culé africana.

Vaig tornar al Refugio i vam celebrar-ho amb truita de patates amb «moi moi camerunès». Curiós. Un paio portava un megàfon petit que emetia l’himne del Barça en català…. I algú cridava «Visca Catalunya!». Curiós.

Després van abaixar el volum de la tele i van posar música africana per rematar la festa. Us deixo uns imatges abans que es talli la llum com ha passat abans i ho perdi tot…

Acerca de Carles Cascón

Periodista i fotògraf de Sabadell (Barcelona)
Esta entrada fue publicada en África, Guinea Ecuatorial y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s