Soirée senegalaise a Barcelona!

Tas-mbatàs!! TASSSS-MBATASSSSSS!
Sona el sabar senegalès al Cafè da Madeira (Via Laietana, 6). El soterrani és una sala de concerts que acull en dimecres alterns (de 20 a 22 hores) autèntiques «soirées senegalaises» amb el grup del gran percussionista Sengane Ngom,  NGOMEZ NOKASS (www.myspace.com/senganengom).
No hi falten el tama, la kora, els sabars, els djembés i… bien sûr, la dansa. Increïbles ballarins com el Famara, el Michel o el Tama Mbaye, més algunes de les seves alumnes i altres espontanis, converteixen cada 15 dies el Cafè de Madeira en la cita obligada pels amants del «mbalax».
Un petit bàlsam pels que no podem anar a Dakar a viure les tòrrides nits de percussió i dansa del Sahel, l’Alizé, l’Skyner o els concerts de cap de setmana de Youssou N’Dour al Thiossane i els de Thione Seck al Kilimanjaro.
No calen més paraules… Mireu les fotos de l’última «soirée», dimecres passat dia 2 de juny de 2010 o, millor encara, passeu-vos un dimecres a viure el gran ambient senegalès del Cafè da Madeira.
(Fotos: CARLES CASCÓN, 2010)Acerca de Carles Cascón

Periodista i fotògraf de Sabadell (Barcelona)
Esta entrada fue publicada en Senegal y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Soirée senegalaise a Barcelona!

  1. Valérie dijo:

    Wala! Qué chulos las fotos!!!! Sól overlas me dan ganas de bailar.Me arrepiento aún más de no haber ido… (dolor de muelas… nunca más iré al dentista un miércoles!!)No había visto nunca que el techo del Café Madeira eran de colores…

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s