La Mama Carmen ens ha deixat

Ahir a la matinada el cor de la nostra estimada Mama Carmen, la nostra «àvia africana», va deixar de bategar a Lamu (Kenya), que va ser la seva casa els últims anys. La nostra tristesa i l’emoció per aquesta sobtada pèrdua ens impedeixen, de moment, parlar de Carmen Giralt, la «Mama Carmen» de Lamu, que va triar aquesta illa per a viure el final dels seus dies. Ens ha explicat el seu nebot que serà incinerada a Mombassa i les seves cendres es llançaran a l’Oceà Índic.

Pels que la vau conèixer, i també pels que sentiu curiositat per aquesta dona admirable, generosa, valenta i única, us deixo aquest vídeo muntat modestament a partir d’una conversa que vaig tenir amb ella en una de les visites que li vaig fer, ara fa quatre anys.

YA KUONANA, MAMA CARMEN!! SAFARI NJEMA

Acerca de Carles Cascón

Periodista i fotògraf de Sabadell (Barcelona)
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a La Mama Carmen ens ha deixat

  1. Hola Carles
    Muchas gracias por tu comentario y mucha suerte con tu blog, aunque siendo en catalán tengo que reconocer pero me costará un poco de esfuerzo seguirlo!
    Espero que siga gustándote Cerca de Africa. Se aceptan sugerencias!
    un saludo
    verónica

    Me gusta

  2. Gemma dijo:

    Quina greu! Em feia il·lusió poder-la conèixer en un viatge proper, que probablement hagués estat l’any que bé però ja no serà possible.

    Me gusta

Deja un comentario