Salif Keita marca «La différence»

Gran disc, l’últim de Salif Keita, darrera entrega de la trilogia acústica pel segell Universal. A «La différence» la veu daurada de Mali rescata dos dels seus clàssics, Papa i Folon, i reversiona de forma brillant un Seydou que encomana ritme i energia positiva, com ja ho fa des del primer tema, el que dóna títol al disc, amb la encertada tornada «la vie sera belle…». Els temes originals que completen l’àlbum mostren el cantant albí de Mali no només en una extraordinària forma vocal i musical sinó també molt compromès i llançant un missatge de tolerància i respecte a través de l’amor. Pura emoció, ritme, melodia i poesia amb un Salif Keita molt proper a les arrels i no tant ‘pop’ com en anteriors ocasions. Una bona recepta per aixecar els ànims. I per posar la pell de gallina.

* Entrevista a Salif Keita a Afropop.org

Acerca de Carles Cascón

Periodista i fotògraf de Sabadell (Barcelona)
Esta entrada fue publicada en Mali, Música y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s